Gästbok

Gillade du TV-serien Kalifat? Två böcker ni inte får missa!

Lennart Frostelid | 04.03.2020

Hej alla goa glada raggarkompisar! Jag har följt TV-serien Kalifat med stort intresse. Faktum är att jag ar skrivit ett par spännande deckare med samma tema, "Jihadistjägaren" och "Helvetestrappan". Vi får följa Ariel Goldblumes tuffa uppdrag att infiltrera och döda islamistiska terrorister. Ett tredje bokmanus är på gång just nu. "!Skyll dig själv", kommer titeln att bli. De finns på riktigt, jihadistjägarna. De gör allt för att rädda världen från det mest ondskefulla man kan tänka sig. Mer info om böcker och bokbeställning på www.zittymedia.nu.
Jag önskar er alla ett riktigt fint cruising-år 2020!
Bästa hälsningar från Lennart Frostelid, BJÖRNEBORG, Värmland

En chans på miljonen!

Lennart Frostelid | 26.10.2019

Nu har den nya spännande boken "En chans på miljonen" kommit! Kanske blir den en fin julklapp eller present till en kompis i din jänkarbil?
Gå in på hemsidan www.zittymedia.nu, för mer info.
Jag håller med er om att gamla jänkare och musiken från 50 och 60 talet är det bästa som finns!
Krama om varann och ha det bra!
Lennart Frostelid 0722 455939

När du kommer hem från cruisingen ska du läsa Lennart Frostelids spännande böcker

Lennart Frostelid | 23.04.2018

Jihadistjägaren och Helvetestrappan. Finns hos din Bokhandel. Annars beställer de hem på ett par dagar. Läs och njut av jihadistjakten! Mera info på www.zittymedia.nu

nära en annan bra dag

kenta | 11.07.2017

synd att eskilstuna veterandag är på samma helg.....skulle vilja ha denna curling veckan innan......så jag med hinner å grusa...k

Sv:nära en annan bra dag....blev felstavning...

kenta | 11.07.2017

synd att eskilstuna veterandag är på samma helg.....skulle vilja ha denna crusing veckan innan......så jag med hinner å crusa...k

Rockabilly Rumble i Björkvik 2017

Nicklas Jonsson | 30.04.2017

Den 1/7 går 2017 Rockabilly Rumble av stapeln i Björkvik. Det blir bilutställning, rock n roll med The Johnny Hootch Gang, Bobby jr and the teardrops och Hairy Guns. Start kl 16:00, första band på scen kl 20:00. Öl & vin/cider finns i baren. Hjärtligt välkomna !!!!!

Sv:Rockabilly Rumble i Björkvik 2017

Niklas | 29.06.2017

Är det i björkvik eller Vingåker 1/7 2017 ??

Årets julklapp!

Lennart Frostelid | 06.12.2016

Hej! Jag vill bara berätta att boken Jihadistjägaren är utsedd till årets julklapp enligt zittymedia.nu. Boken är skriven av Lennart Frostelid och finns hos alla bokhandlare och på nätet. Perfekta presenten till dig själv eller en bokslukande kompis. God jul!

Crazy Rockabilly Cruise

Nicklas Jonsson | 30.10.2016

Hej på er och tack för en trevlig kväll på rockabilly rumble i Björkvik i somras. Nästa grej som vi arrangerar är
CRAZY ROCKABILLY CRUISE på silja line den 3/2-17. Vi har band som tex Black Raven, Highway 54, The Johnny Hootch Gang, The Roadkill Rockers, the Delray Rockets mfl. Vill ni läsa mer kan ni göra det på https://www.bullseyeevent.se eller om ni vill boka biljetter direkt kan ni göra det på tallinksilja.se under specialkryssningar. Hoppas vi ses och rockar och festar som fan, skål och välkomna. Rock n rollgestalterna utan dess like utlovas.

Sv:Crazy Rockabilly Cruise

Groffy | 08.11.2016

Hej och tack för tippset.
Lägger ut det på vår evenemangs sida.
Tack för en trevlig tillställning i Björkviks Folkets Park,
vi var några bilar som tog oss dit..

1 | 2 | 3 | 4 >>

Ny kommentar